Datorservice – Laga din dator – Datorservice i Stockholm

Lämna in datorn på lagning i vår datorverkstad

Datorservice mitt i Stockholm. Vi reparerar både PC och Mac. Är din dator trasig, blivit smittad med virus eller kanske väldigt långsam? Lämna in din laptop eller stationära dator till oss på service och låt våra tekniker laga den. Vi felsöker din dator samt har fastpris på det vanligaste reparationerna. Vi utför också kostnadsutlåtande och hjälper dig med försäkringsärenden och dataräddning. Vid problem med kringutrustning boka hem en tekniker med RUT-avdrag

Laga din dator i Stockholm City

Vår datorverkstad finns mitt i Stockholm City. Vi är experter på datorservice, Mac, PC och IT-drift. Lämna in din dator på expressfelsökning så börjar vi felsökning och service redan samma dag.

Varmt välkommen att besöka vår datorverkstad på Kungstensgatan 28 i Stockholm.
Vi utför felsökning och kostnadsförslag till fast pris, därefter rådgör du tillsammans med våra tekniker om det är aktuellt att reparera eller uppgradera. Enklare fel behöver inte kosta mer än felsökningskostnaden på 395kr.

Skulle din dator inte gå att reparera hjälper vi dig gärna att komma igång med en ny. Köp dator av oss och få all hjälp med uppstart och konfiguration. Vi hjälper dig komma igång med din nya dator på nolltid.

Lämna in din dator på datorservice i Stockholm

Kontakta oss för frågor

tel. 08 - 673 49 00

E-post

Prisexempel på datorservice

Datorservice - felsokningFelsökning

Vi felsöker din dator, Mac eller PC till ett fast pris på 395 kr. Enklare åtgärder ingår i priset. Du kan när som helst lämna in datorn och vi betar av datorer i turordning.
Normalt börjar vi med din dator inom 2-5 arbetsdagar

395kr

Datorservice felsökning expressFelsökning, express

Om du har svårt att vara utan datorn erbjuder vi Expresservice för 795kr. Då prioriteras din dator först i kön och vi börjar med servicen omgående. Ofta kan du hämta datorn redan samma dag.

795kr

Reparera dator ominstallationOminstallation

Ibland kan en ominstallation av Windows eller macOS vara smidigaste lösningen. Vi installerar om ert befintliga operativsystem, lägger in alla drivrutiner och uppdaterar mjukvaran.

från 495kr

virusRensning av Virus

Råkat trycka på fel knappar? Surfat runt på fel sidor? Vi hjälper dig. Vi rensar bort all oönskad programvara i datorn och säkerställer att du har det bästa skyddet.

990kr

Laga dator - optimeringUppsnabbning

Vi går igenom datorn grundligt, rensar register, optimerar uppstart och processer som slöar ner datorn, tar bort onödig programvara och säkerställer att datorn presterar sitt bästa

990kr

rtrReady to run

Vid köp av ny dator hjälper vi till med uppstart och konfiguration. Vi installerar alla uppdateringar och ser till att den är klar att användas. Vi kan också flytta alla viktiga filer och konfigurera mail på er nya dator

från 495kr

infoReservdelar

Vi har reservdelar till alla stora märken som Acer, Asus, HP, Lenovo, Dell och flera. Kontakta oss för priser. Oftast behöver vi bara modellnumret på datorn. På bärbara datorer hittar du oftast modellnumret undersidan.

Min dator börjar bli gammal. Är det värt att laga datorn?

Datorer har tyvärr begränsad livslängd. Generellt sätt håller stationära datorer längre än bärbara, en felsökning hos oss avgör om det lönar sig att reparera datorn eller inte. Om din dator börjar upplevas långsam räcker det ofta med att göra en uppsnabbning och optimering av mjukvaran. Men visar det sig att datorn behöver reservdelar eller nya komponenter får du ett kostnadsförslag av oss innan vi går vidare med reparationen.

I fall där reparationskostnaden överstiger datorns värde hjälper vi dig gärna att komma igång med en ny dator istället. Vi hjälper dig hitta en ny dator utifrån dina behov och önskemål, stationär eller bärbar. Därefter kan du få hjälp med installationer, överföring av bilder och dokument, konfiguration av mail med mera.

Läs mer om att köpa dator

Behöver du datorsupport och vägledning i ditt datoranvändande?

Tveka inte på att slå oss en signal! Enklare frågor kan vi oftast svara på över telefon. Vi kan också boka in länge datorsupport på plats hos oss där vi hjälper till att svara på frågor och vägleder dig i ditt datoranvändande. Du sitter ner personligen med en av våra tekniker som vägleder dig utifrån dina frågor och behov.