Laga dator med RUT-avdag. IT hjälp hemma eller på verkstad

Hembesök med RUT-Avdrag

Äntligen omfattas IT-tjänster av RUT-avdrag. Kontakta oss redan idag och boka hembesök för hjälp med exempelvis dator, skrivare och nätverk. Vi har kunniga tekniker som hjälper dig som privatperson för endast 495 kr per timme efter rutavdrag (avgift för restid kan tillkomma). Vi hjälper dig också komma igång med din nya dator och vägleder dig i enklare användning.

Vi hjälper dig med dator och kringutrustning på verkstad eller hemma med rut

utbildning it

Boka en personlig utbildare

Tekniken hemma kanske fungerar precis som den ska, men är lite svår att förstå sig på. Då kan du boka en tekniker hos oss som kommer hem till dig och går igenom din teknikpark utifrån just dina behov.  Vi svarar på frågor och handleder dig i användandet av exempelvis dator, surfplatta, skrivare eller tv.

Endast 495 kr per timme med RUT-Avdrag.

Hur gör jag för att boka IT-service?

Ring oss på 08-673 49 00 eller maila på kontakt@compucraftab.se

Behöver du få hemhjälp akut?

Vid hög belastning kan det ibland dröja några dagar innan vi har möjlighet att komma ut till dig. Men vi sparar alltid några luckor i schemat för akuta fall.

Ring oss och be om expresshjälp. Då åker vi ut till dig så snabbt vi bara kan. Priset för express ligger på 795 kr per timme.

Vilka typer av IT-Tjänster omfattas av RUT-avdrag?

RUT-avdrag medges på all service rörande hemelektronik och kringutrustning på plats hos dig. Avancerad utrustning som brand och inbrottslarm täcks inte av RUT-avdrag.
Vår service måste ske på plats hos dig. Telefonsupport och reparationer på vår datorverkstad omfattas inte av RUT-avdrag.

Boka hemhjälp eller lämna in datorn till vår verkstad?

Om det är bäst att boka hjälp hemma eller lämna in datorn till våra tekniker är olika från fall till fall. Generellt är det bäst att lämna in datorn till vår verkstad om felet rör själva datorn. Exempelvis om datorn inte startar eller om tangentbord eller skärmen har gått sönder. Är det istället kringutrustning som krånglar så löser vi lättast problemet på plats hos dig. Exempelvis om det inte går att skriva ut, eller om datorn inte ansluter till internet. Även mjukvaruproblem som krånglande e-post eller virusrensning kan vi fixa på plats hos dig. Timpriset är det samma oavsett om du lämnar in datorn eller bokar hem en av våra tekniker.