Din IT-Partner och IT-Support

All IT, en leverantör.

Låt oss bli ert företags kompletta IT-leverantör och servicepartner! Oavsett om det handlar om underhåll och optimering av datorer, server och nätverksdrift, molntjänster, e-posthantering, mobiltelefoni eller telefonväxlar - Så hjälper vi till.
Compucraft har 20 år i branschen och vårt fokus ligger på hög personlig service.

IT-Support Privatkund

Kontakta oss för alla typer av IT-problem. Vi hjälper dig med allt från att laga din dator eller iphone, till att fixa nätverk och skrivare och ge utbildning och support hemma hos dig. Välkommen att ringa oss för att boka en tekniker. Vi gör hembesök i hela Stockholmsregionen. För reparation av datorer och iPhone är du välkommen in till våran butik och verkstad på Kungstensgatan 28 i Stockholm.

Läs mer om datorreparation

Compucraft, din IT-avdelning

Vårt huvudfokus ligger på små och medelstora företag och vårt mål är att kunna vara din leverantör och supportkontakt för allt inom IT. Vi utgår från centrala Stockholm där vi har vårt kontor, butik och verkstad.

Svårt att välja mobiloperatör? Vi samarbetar med Telia, Telenor och Tele2. Detta gör att vi kan hitta rätt operatör och avtal just för er. Oavsett operatör, eller om vi hjälper er att byta operatör har ni alltid oss som kontaktperson med personlig service och blixtsnabb support.

Kontakta oss för att boka en tekniker, eller bara för konsultation. Vi anpassar våra tjänster just för er.

Kontakta oss


Vad kan vi hjälpa just er med?

 • IT-support
 • Behovsanalys
 • Installation och drift av nätverk
 • Drift och underhåll av server och persondatorer
 • Molntjänster och Hosted Exchange
 • Mobiltelefoni och växellösningar
 • Återförsäljare och leverantör av allt inom IT
 • Reparation av datorer och mobiltelefoner

infoAkut problem?

Ring oss på 08-673 49 00! Oftast kan vi skicka ut en tekniker redan samma dag. Om det är en dator som är sönder eller en iPhone som är tappad i marken är ni välkomna in till våran verkstad på Kungstensgatan 28 i Stockholm.

Molntjänster med Soonr

cloud-upload-128
Automatisk säkerhetskopiering

Få de filer du arbetar med automatiskt säkerhetskopierade, medan du arbetar. Du kommer aldrig att förlora en förändring i en fil igen. Det är verkligen så lätt. När du har installerat och konfigurerat våra små skrivbordsprogram blir dina filer automatiskt säkerhetskopierade till ditt konto. När du eller dina kollegor gör dokumentändringar uppdateras dessa dokument automatiskt på alla skrivbord. Du behöver inte köpa annan programvara eller prenumerera på andra tjänster – Soonr tar hand om detta.

User-Group-128
Skapa team –
arbeta tillsammans

Soonr är den bästa integrerade lösningen för att skapa dokument och arbeta tillsammans med ditt team. Nu kan du arbeta effektivare än någonsin. Soonr hjälper dig att strukturera upp ditt arbete och enkelt och smidigt dela dina dokument och projekt med kollegor och kunder. Använd kontrollpanelen för en snabb överblick över de senaste uppdateringarna. Du har full kontroll över vem som har tillgång till specifika projekt, och detta kan enkelt anpassas till ändringar inom teamet. Ditt team kan bestå av både interna och externa medlemmar.

globe-128
Tillgång var och
när som helst

Få tillgång till dina filer från alla mobila enheter, när som helst. Äntligen slipper du skicka och ta emot tunga postbilagor. Soonr stöder över 800 mobila enheter, inklusive iPhone, iPad, Androidtelefoner och BlackBerry. Soonr lagrar dina favoritfiler lokalt på enheten så att du kan redigera Word-dokument, PowerPoint-presentationer och Excel-kalkylblad, även när det inte finns internetuppkoppling tillgänglig.

infoServiceavtal

Med kontinuerlig översyn av hård- och mjukvara minimeras störningar och driftstopp. Compucraft erbjuder snabb och personlig service och kommer givetvis ut till er på plats vid behov. Låt oss även hantera eran mail med hosted Exchange för mail-åtkomst överallt och dela kalender med era kollegor.
Ni får fast pris på IT-drift och vi skräddarsyr serviceavtal utifrån era behov och säkerställer att er IT-miljö fungerar optimalt.

Compucraft telefoni

cloud-upload-128
Abonnemangsanalys

Få kontroll på kostnaderna med rätt företagsabonnemang
Våra kunder sparar i genomsnitt 20-30% på att se över sina avtal. Vi analyserar ert företags ringvanor och väljer ut de bästa företagsabonnemangen för just era behov. Alla anställda får unikt anpassade abonnemang och du får full kontroll på telefonikostnaderna.

 • Spara tid och få en komplett översikt över företagets abonnemang och ringvanor
 • Få en åtgärdsplan med möjliga kostnadsbesparingar och förbättringar
 • Få hjälp med att byta abonnemang och slipp kontakten med leverantörerna

User-Group-128
Mobila växellösningar

Mobila växellösningar är väldigt anpassningsbara och kan skräddarsys till både små och stora företag. Det finns både menyval, kö-funktion och inställningar för öppettider med mera.
Dessutom är det väldigt prisvärt!

 • Kostnadsfri support
 • Möjlighet att kombinera med fasta telefoner
 • App-baserad växel