Ny dator

Att byta till en ny dator behöver inte vara ett orosmoment.
Slipp stressen - Låt oss hjälpa dig.

Vi hjälper dig att komma igång med er nya dator.
Med vår tjänst Ready to Run ser vi till att er nya dator är uppstartad och klar att användas. Vi anpassar oss för just ditt behov, allt från enklare uppdateringar av operativsystemet till flytt av epost och bokföring. Vi ser till att nya datorn är klar för arbete direkt, utan krångel.

Köp dator av oss - få den klar att arbeta med nästa dag

I butiken har vi valt ut de datorer vi tycker är bäst just nu, dessutom håller vi riktigt bra priser. Ta med er gamla dator in så flyttar vi över alla dina viktiga filer. Dessutom uppdaterar vi nya datorn, installerar nyttoprogram och rensar bort onödigt innehåll. Oftast har du nya datorn helt klar att börja använda på bara ett dygn. Pris för uppstart, från 395kr!

Ovan vid nya Windows-versionen?

Vi löser det! Fråga efter vår klassiska startmeny så kommer du känna igen dig på nolltid! Vi anpassar den nya datorn så den blir så lik din förra som möjligt.

Val av dator

Med vår breda kunskap hjälper vi till att hitta rätt dator just för dig. Oavsett om det handlar om en bärbar dator för hemmabruk, en smidig ultrabook att ta med sig eller en kraftfull stationär speldator. Vi säljer alla stora märken som Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, Toshiba med flera till konkurenskraftiga priser. Stationära datorer bygger vi gärna från grunden och skräddarsyr för just dina behov.

BIld på dator

Flytt av information

I samband med att du köper ny dator kan du lämna in din gamla till oss för flytt av bilder, dokument och annan information. Vi kan utföra föjande:

  • Uppstart, konfigruation av Windows samt uppdateringar
  • Konfiguration av e-post (Outlook, Windows Mail, Thunderbird), samt flytt av befintliga mail
  • Flytt av bilder, musik, filmer och dokument
  • Flytt av favoriter och bokmärken
  • Installation av säkerhetspaket
  • Flytt av befintligt Office-paket (Microsoft Office 2007, 2010, 2013, 2016)
  • Flytt av bokföring
  • Installation av SSD-disk samt utökning av ramminne

infoLeverans och installation

Vi erbjuder leverans och installation av er nya dator till hemmet eller kontoret. Vi kopplar upp datorn i ert nätverk samt installerar eventuella skrivare och tillbehör.