Mobiltelefoni

Varför ska jag välja Compucraft som partner att sköta vår mobiltelefoni?

En kontaktperson

Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg. Därför får alla företagskunder en dedikerad kontaktperson hos oss som hanterar alla frågor kring telefoni. Oberoende av vilken operatör ni använder.

Operatörsoberoende

Vi har nära samarbete med de största operatörerna, Telia, Tele2 och Telenor. Vi ställer operatörernas tjänster mot varandra, prismatchar och hjälper er hitta rätt för just era behov.

Serviceverkstad och tekniker

Mitt i City har vi serviceverkstad och kontor. Här kan du som kund få reparation och underhåll av både datorer och iPhones. Vi har tekniker som besöker er på plats om det skulle behövas.

Vi sparar tid åt er

Vi vet att tid är en bristvara. Det är därför vi finns. Vårt koncept som oberoende leverantör av telefoni minimerar tiden ni behöver lägga på support. Hos oss är du VIP-kund. Slipp långa kötider och att bli omkopplad mellan avdelningar. Ni kontaktar oss. Vi fixar resten.

Vi är väldigt nöjda med Bill (Compucraft AB) och deras sätt att på ett otroligt lättsamt sätt förenkla administrationen runt vår mobiltelefoni.

Med det exceptionella bemötande samt deras uppenbara kunskap kring IT & Telefonilösningar så kan vi varmt rekommendera Compucraft

Vi är mycket nöjda med samarbetet. Compucraft är alltid snabba, trevliga och löningsorienterade. Tummen upp!

 

 

Mobil Växel

Flytta in telefonväxeln i mobiltelefonen. Slipp dyra fasta växelsystem med utrustning som blir snabbt blir gammalmodig. Med mobil växel sköter du allt via en app i din telefon. Se om en kollega är tillgänglig att ta emot samtal. Vidarekoppla med en enkel knapptryckning och styr själv när du är tillgänglig. Vi hjäper er att komma igång med mobil växel hos Telia, Telenor och Tele2. Priser från 49kr per användare och månad.

Vill du veta mer?

Lämna nummer eller e-post så kontaktar vi dig!

  Fördelar med mobil växel

  • Alltid tillgänglig – Växeln finns i telefonen du alltid har med dig. Välj telefontider och ställ enkelt in i appen om du är tillfälligt upptagen för lunch eller möten.
  • iPhone eller Android spelar ingen roll. Mobil växel fungerar med iPhone och alla nyare androidtelefoner som Samsung, Sony, LG med flera
  • Se vilka kollegor som är tillgängliga direkt i appen och koppla över samtal med en knapptryckning.
  • Kostnadseffektivt. Ingen fast utrustning på kontoret som blir utdaterad.
  • Använd flera telefonnummer. Låt fastnummer gå direkt till mobilen under arbetstider.
  • Mobila växlar är skalbara och passar alla företag från två anställda och uppåt.

  infoServiceavtal

  Med kontinuerlig översyn av hård- och mjukvara minimeras störningar och driftstopp. Compucraft erbjuder snabb och personlig service och kommer givetvis ut till er på plats vid behov. Låt oss även hantera eran mail med hosted Exchange för mail-åtkomst överallt och dela kalender med era kollegor.
  Ni får fast pris på IT-drift och vi skräddarsyr serviceavtal utifrån era behov och säkerställer att er IT-miljö fungerar optimalt.

  Privatkund?

  När såg du över dina ringkostnader senast? Abonnemangsformer uppdateras regelbundet och blir hela tiden mer anpassade till dagens mobilvanor. Låt oss se över dina nuvarande kostnader, det är stor chans att vi kan hjälpa dig spara pengar. Eller kanske det är dags för en ny telefon? Kom in till butiken så hjälper vi dig. Vi sammarbetar med alla stora operatörer (Telia, Tele2 och Telenor) och hjälper dig hitta rätt abonnemang just för dig.

  Abonnemangsanalys

  Få kontroll på kostnaderna med rätt abonnemang.
  Spara pengar genom att se över era avtal. Vi analyserar era ringvanor och hittar det bästa avtalet för just era behov. Alla anställda får unikt anpassade abonnemang och du får full kontroll på telefonikostnaderna.

  • Spara tid och få en komplett översikt över företagets abonnemang och ringvanor
  • Få en åtgärdsplan med möjliga kostnadsbesparingar och förbättringar
  • Få hjälp med att byta abonnemang och slipp kontakten med leverantörerna