Långsam dator?

Optimering och uppsnabbning av långsam dator

Vi snabbar upp din långsamma dator. Efter ett par års användande fylls datorn med skräp som påverkar datorns prestanda och datorn börjar gå mycket långsammare. Detta kan vi råda bot på. Lämna in din dator på service på vår datorverkstad så går vi igenom din dator grundligt och rensar bort onödiga programvaror, temporära filer och registerposter. Dessutom rensar vi samtidigt bort eventuell skadlig kod som virus, trojaner, spion- och utpressningsprogram och annonsprogram.

Detta gör vi till ett fastpris på 990 kr

Vad händer om det är allvarligare fel på datorn?

Om det visar sig att det är ett allvarligare bakomliggande fel som påverkar datorns prestanda, till exempel att hårddisken börjar bli dålig, kontaktar vi dig med förslag på åtgärd.

Ge datorn nytt liv med en Solid State-Disk.

En av de stora anledningarna till att en två till fyra år gammal dator börjar bli långsammare är att hårddisken börjar bli sliten och där med tar det längre tid för datorn att läsa och skriva information. Vi installerar en ny hårddisk utan rörliga delar, En så kallad SSD. Att byta från en klassisk mekanisk hårddisk till en SSD ger datorn nytt liv.